Vakantie in Frankrijk en Italië
 

Faciliteiten

Ons chalet staat op een gedeelte van de camping waar relatief veel ruimte is (op één van de grootste plaatsen van de camping); hier kunnen uw kinderen lekker veilig spelen. Het chalet staat in een Nederlands straatje; de kinderen zullen snel contact maken met andere (Nederlandse) kinderen. Het chalet staat nabij het zwembad, voetbalveld en speeltuin. Het strandje bij het meer is niet ver van u vandaan.
Het chalet is bedoeld voor maximaal vijf personen. Eén slaapplaats is alleen geschikt voor kinderen (hoogslaper). Airco is aanwezig.

INDELING:

  • Kamer met zithoekje, eethoek en keuken.
  • Slaapkamer met een tweepersoonsbed.
  • Slaapkamer met drie éénpersoonsbedden.
  • Badkamer met douchecabine, toilet en wastafel.

De satellietschotel ontvangt de meeste Nederlandstalige en vele andere TV-zenders alsmede vele radio-FM zenders. De keukeninventaris is zeer compleet en omvat ondermeer kinderbestek en kinderservies, een vierpits kooktoestel, koelkast met vriesvak, magnetron en koffiezetapparaat. Ook brandblusser, stofzuiger, haarföhn, ventilator en verwarming zijn aanwezig. Voor de bedden zijn er éénpersoonsdekbedden en een tweepersoonsdekbed. Ook kussens zijn aanwezig. Linnengoed en handdoeken zèlf meenemen.
Het grote overdekte terras is voorzien van een hekwerk en tuinmeubilair.
Parkeren bij het chalet is mogelijk.


 
E-mailen
Info